Overleg:Makkumerwaard

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit artikel is geen overduidelijke onzin. Het is geen tekstdump. Het is nergens van gekopieerd. Het heeft een duidelijke functie. Het is tot stand gekomen na 5 uur werk: bronnen verzamelen (handboek Nm, website de holle poarte, factsheets Natura2000 en zo meer, en mondelinge mededelingen van een vogelkener die er net nog geweest is.

Waarom in godsaam moet dit dan weg???? wil de moderator die dit doet zich bekend maken, zodat ik althans me kan verweren bij de rst van de community?

Verder heb ik al rond de 100 pagina's over natuuronderwerpen aangemaakt en nimmer inbreuk gemaakt op copyrights van wie dan ook.

Een nominatie voor direkt verwjderen slaat echt nergens op. Ik wist nog niet dat ook moderatoren zich met vandalisme bezighouden, of hoe moet ik dit anders begrijpen dan?

Beleefd groetend, --Chris Peel 23 dec 2009 18:33 (CET)Reageren[reageer]

Eilanden[brontekst bewerken]

In de tekst staat dat het gebied uit drie eilanden bestaat, maar volgens mij klopt dit niet? Zoals ik het zie: Noordwaard is een eiland, zuidwaard door de vaste verbinding een schiereiland en de kooiewaard is vaste land. Misschien iemand met meer kennis van het gebied daar meer inzicht in? 2A02:A45C:A2EA:1:949A:93CF:5659:90B9 24 nov 2022 13:33 (CET)Reageren[reageer]