Overleg:Martin Jol

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Is deze persoon nog familie van Dick Jol en Cock Jol? Meursault2004 11 mrt 2006 22:06 (CET)

Ja, hij is de broer van Cock Jol. Is dit een vermelding in het artikel waard? Dick Jol heeft geen directe familiebanden met deze trainer. Jol is een typisch Scheveningse naam. Gr, Havelaar

Lijkt me wel een vermelding waard: hij fungeert immers ook als personal assistent in Martin Jol's rol als coach. Dat is waar dit artikel over gaat. Ik zet het er iig wel bij in de hoop dat men het er mee eens is. Axeman 27 mei 2009 16:57 (CEST)

Ik haal deze bijdrage weg, omdat het gaat om de persoonlijke mening van ed (wie, wat, waarom is deze persoon zijn mening belangrijk?). Voegt geen enkele encyclopedische waarde toe en behoort thuis op forums e.d.: "Zij zien deze aktie van hun clubheld, in hun ogen, als verraad." (Geplaatst op 26 May 2009 door ed) Axeman 1 jun 2009 21:08 (CEST)

Ook haal ik de eerste bijdrage van de vorige persoon weg: "Deze transfer is met zeer weinig enthousiasme bij de fanatieke ADO Den Haag-aanhang ontvangen." Dit omdat Wikipedia niet bedoeld is voor het uitdragen van standpunten. In mijn ogen is een poll van supporters (danwel van FC Den Haag, danwel die van PSV of Feyenoord). Dit standpunt levert geen meerwaarde op voor de pagina over Martin Jol. Mogelijk kan de anonieme bron deze informatie kwijt op een pagina over Ado Supporters. Martin Jol heeft in deze bijdrage immers geen relatie tot de mensen uit de poll. Daarnaast is niet duidelijk wie de mensen zijn die de poll hebben ingevuld. Als mensen er anders over denken hoor ik het graag!! Axeman 1 jun 2009 21:22 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Martin Jol. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2017 19:35 (CEST)