Overleg:Megakerk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Kerkgebouw: dit is niet correct. De definitie van een megakerk gaat verder dan gebouw of aantal bezoekers. Als dat zo zou zijn, dan zou bijv. de St. Jan in 's-Hertogenbosch ook een megakerk zijn. Ik ben de komende tijd druk bezig met een afstudeer project over megakerken en zal binnenkort een meer gefunderdeerde beschrijving geven. 20000 of 2000?: De amerikaanse onderzoeker Thumma, gespecialiseerd in megakerken, gaat uit van een aantal vanaf 2000.

N.a.v. een wijziging in de link van kerk naar kerkgebouw, deze gewijzigd in Gemeente_(kerk), waarbij ik de engelse wiki volg.

sreglov

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Megakerk. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 jul 2017 15:13 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 3 externe link(s) gewijzigd op Megakerk. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2017 21:32 (CEST)