Overleg:Meher Baba

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Beste Wikipedianen, Ik zou het zeer op prijs stellen hier wat respons te krijgen van mensen die in Meher Baba geinteresseerd zijn, opbouwende kritiek willen uiten of iets willen toevoegen. Ik heb ongeveer vier maanden materiaal verzameld en intensief gemaild met de amerikaanse User:Cott12, wiens ouders beide kunstschilder waren en Meher Baba bezocht hebben in India, waarna ze in Myrtle Beach (SC, USA) een centrum zijn begonnen. Ik heb ook meegeschreven aan de engelse versie, (Early years en Influence on Pete Townshend)die veel uitgebreider is dan deze i.v.m. met de nl wiki-policy van "kort maar krachtig". Oorspronkelijk waren dit 14 pagina's! Wie dat toch allemaal op een rijtje wil hebben mag mij natuurlijk mailen! Ik hoop dat de nl wiki het vandalisme van de engelse versie in de trant van "Oh yeah that playboy with the Rolls Royces" bespaard blijft. Alle Hens aan Dek 9 okt 2006 12:03 (CEST) (Frank)

Ik snap het niet[bewerken]

" Na te zijn "ontsluierd" (geopenbaard) door een kus van de 113-jarige Soefi meesteres Hazrat Babajan, werd de 19-jarige Merwan als "Parvardigar" (de Almachtige) erkend door de fakir en Moslim heilige Sai Baba van Shirdi[1] en door diens leerling Upasani Maharaj, bij wie hij in de leer ging om af te dalen uit zijn trance naar normaal bewustzijn. "

Kan iemand mij vertellen wat deze alinea betekent? Die lijkt uit de lucht te komen vallen zonder voorgeschiedenis of zonder uitleg wat het inhoudt. Hij was in een trance? --145.97.223.35 30 aug 2012 09:21 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Meher Baba. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2017 21:37 (CEST)