Overleg:Middenweg (Amsterdam)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Middenweg[bewerken]

Ik heb een artikel Middenweg (Amsterdam) gemaakt, dit ter onderscheiding van Middenweg (Boeddhisme). Kan iemand een goede verwijspagina maken? Die kunst beheers ik nog niet.Sherlock Holmes 21 nov 2005 17:49 (CET)

Middenweg is nu een doorverwijspagina! Tjipke de Vries 21 nov 2005 23:25 (CET)

Even over het volgende stukje dat ik heb aangepast: "Aan de Middenweg ligt ook het landgoed Frankendael met het gelijknamige restaurant. Dit kwam in 2003 landelijk in het nieuws, toen vastgoedondernemer Bertus Lüske hier op de stoep werd vermoord." Dit klopte niet. Het restaurant Frankendael ligt een paar honderd meter oostelijker dan het landgoed Frankendael. Het restaurant is ernaar vernoemd, maar heeft verder niets met het park te maken. Dus heb ik het enigszins aangepast.

Het zou overigens leuk zijn als iemand nog wat meer info zou willen neerzetten over het landgoed. Dit is mooi en interessant. Misschien dat ik dat zelf een andere keer nog doe. En eigenlijk mag in een stuk over de Middenweg ook de Oosterbegraafplaats, met het toekomstige Nederlandse Uitvaartmuseum, niet onvermeld blijven.


De Meer is niet in 1995 gesloopt, want in 1996 speelde Ajax daar nog wedstrijden, tot de zomer van 1996. Het kan zijn dat de Meer zelfs pas in 1997 echt gesloopt is, want het heeft nog een tijdje geduurd voor de slopers het gebouw helemaal met de grond gelijk maakten. Dat heb ik zelf gezien.