Overleg:Moerasspirea

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Het laatste stuk, dat mensen die aspirine slikken beter spirea kunnen nemen, lijkt mij erg "gekleurd". Wat is er mis met een synthetische stof? Waarom zou die 'beter' moeten zijn dan een plantenextract dat, naast de werkzame stof (salicylzuur of acetylsalicylzuur), nog vele andere stoffen bevat?

Moerasspirea heeft een paar ernstige bijwerkingen, het kan onder andere ernstige bronchospasmen veroorzaken en is daarom niet aan te raden voor iedereen die aan cara lijdt – of die nog niet weet dat hij aan ara lijdt.

De website die genoemd wordt, www.naturalNews.com, is een niet-wetenschappelijk journal waarvan ik de neutraliteit ernstig betwijfel. Daarom lijkt hij me niet geschikt als bron voor medische kennis.

Om deze redenen haal ik het stuk tekst weg.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Moerasspirea. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 feb 2020 13:20 (CET)[reageer]