Overleg:NEN 1010

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De wijzigingen van "verbindend" naar "bindend" heb ik ongedaan gemaakt. Wat nou goed of beter Nederlands is doet hier niet ter zake. De klacht van Knooble en het vonnis van de rechter spreken over "verbindend". --GJ_ 8 jun 2012 09:34 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op NEN 1010. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 okt 2017 17:03 (CEST)[reageer]

Wettelijke status NEN 1010[brontekst bewerken]

Hallo,

Ik ben een nieuwe gebruiker op Wikipedia. Er staan wat onvolkomenheden in de tekst van het artikel over NEN 1010. Ik heb wat suggesties gedaan voor de tekst, maar die zijn deels ongedaan gemaakt. De tekst zoals die nu in het artikel is opgenomen, is onvolledig. Na lezing van de informatie onder de volgende links zal hopelijk duidelijker worden wat de wettelijke status is van NEN 1010: https://rijksoverheid.bouwbesluit.com/Inhoud/docs/wet/bb2012_nvt/artikelsgewijs/hfd6/afd6-2/art6-8 z https://rijksoverheid.bouwbesluit.com/Inhoud/docs/wet/bb2003_nvt/artikelsgewijs/hfd1/par1-3/art1-5

Zoek bij vragen gerust contact met mij via Messenger.

Vr gr Lannie

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lannie-ridder-6191b16/