Overleg:NOS Jeugdjournaal

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Heeft iemand de datum van oprichting van het jeugdjournaal, ik weet al het jaar; 1981, maat ik hoop eigenlijk op een preciezere datum. hoe dan ook, het is wel handig dit misschien erbij te zetten? løde 13 mei 2005 01:39 (CEST)[reageer]

Dat lijkt mij heel goed. Het artikel kan best nogal wat aanvullingen gebruiken. Bijvoorbeeld wie hebben onder andere het Jeugdjournaal gepresenteerd? Marco Roepers 10 mei 2005 22:12 (CEST)[reageer]

Zo, ik heb er iets aan aanvulling bij gezet :) O.a. de opricht datum en de gevraagde lijst van presentatoren. (en hierboven bij mijn eerste commentaar mijn handtekening gezet :)) løde 13 mei 2005 01:39 (CEST)[reageer]

In augustus 2015 heb ik het kopje trivia verwijderd met argumentatie via de bewerkingssamenvatting, maar gisteren werd het hele kopje inclusief fouten weer teruggeplaatst. Een kopje trivia is geen vrijbrief om allerlei futiliteiten aan een artikel te kunnen toevoegen.

Een opsomming van mijn bezwaren voor dit kopje:

  • Het NOS Jeugdjournaal heeft niets met Freevoice en Kids News Network te maken. Kids News Network zou wel in een apart artikel omschreven kunnen worden. Op de Engelstalige Wikipedia bestaat hier een artikel over: Kids News Network. De zin 'In de nabije toekomst zullen er ook jeugdjournaals verschijnen in Marokko' dateert bovendien uit 2007!
  • Verandering huisstijl: In de geschiedenis van het Jeugdjournaal is de huisstijl diverse keren veranderd. Waarom specifiek 2012 benoemen? Wat wellicht wel interessant kan zijn is een kopje waaronder alle huisstijlveranderingen worden benoemd (verschillen in de vormgeving e.d.).
  • Wat is de E-waardigheid van een 1-april grap in dit artikel? Leuk voor een fansite, maar wat mij betreft niet voor een encyclopedie. Het Jeugdjournaal heeft bovendien jaarlijks een 1-april grap.

Airflow (overleg) 4 jan 2016 10:32 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op NOS Jeugdjournaal. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 sep 2017 18:52 (CEST)[reageer]