Overleg gebruiker:Airflow

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op de overlegpagina van gebruiker Airflow.

  • Afgehandeld overleg wordt na verloop van tijd gearchiveerd. Zie Overleg gebruiker:Airflow/Archief.
  • Plaats nieuw overleg onderaan;
  • Als je hier iets plaatst, dan zal ik ook hier reageren;
  • Als ik ergens anders reageer, dan zet ik de pagina (tijdelijk) op mijn volglijst en zal ik aldaar (indien nodig) reageren;
  • Eindig een bericht met vier tildes, oftewel: ~~~~. Je gebruikersnaam (of ip-adres), datum en de tijd worden dan automatisch aan het bericht toegevoegd.

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 5 jun 2015 12:09 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)