Overleg gebruiker:Airflow

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op de overlegpagina van gebruiker Airflow.

  • Afgehandeld overleg wordt na verloop van tijd gearchiveerd. Zie Overleg gebruiker:Airflow/Archief.
  • Plaats nieuw overleg onderaan;
  • Als je hier iets plaatst, dan zal ik ook hier reageren;
  • Als ik ergens anders reageer, dan zet ik de pagina (tijdelijk) op mijn volglijst en zal ik aldaar (indien nodig) reageren;
  • Eindig een bericht met vier tildes, oftewel: ~~~~. Je gebruikersnaam (of ip-adres), datum en de tijd worden dan automatisch aan het bericht toegevoegd.

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 5 jun 2015 12:09 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)

Je had gelijk[bewerken]

Dag, Airflow. Toen ik zojuist dit las, moest aan deze korte discussie en bijbehorende bewerkingen[1][2] denken, waarin een anonieme gebruiker stellig beweerde dat Ranking the Stars niet terug zou keren op de Nederlandse televisie. Niet dat het een openbaring voor je zal zijn, maar anoniem trok toch even te gauw conclusies. Mvg, Caudex Rax ツ (overleg) 19 okt 2015 16:12 (CEST)

Media in Heerenveen[bewerken]

Beste Airflow,

Op de Overlegpagina van Heerenveen is een discussie gerezen over de relevantie van mede door jou geplaatste media die niet speciefiek op Heerenveen gericht is. Wellicht ben je geïnteresseerd om mee te praten en aan te geven wat je afwegingen waren bij het plaatsen van de betreffende media?

Met vriendelijke groet,

Je bewerking op Dierenpark Wassenaar[bewerken]

Je veranderde de zin

Op 1 oktober 2010 moesten de krakers voor de rechter verschijnen. Na een week moesten de krakers op bevel van de rechter weer vertrekken.

in

Op 1 oktober 2010 moesten de krakers op bevel van de rechter weer vertrekken.

Ben je zeker dat dat hetzelfde is? De eerste zin kan namelijk op twee manieren gelezen worden: namelijk dat de krakers na een week voor de rechter moesten verschijnen en onmiddellijk moesten vertrekken, maar ook dat de krakers een week nadat ze voor de rechter zijn geweest, moesten vertrekken. In dat geval moesten ze dus vertrekken op 8 oktober; in de zin die jij ervan maakte is het op 1 oktober. Klopt dit? (Ik stel gewoon de vraag voor de zekerheid, kwestie dat er geen foute informatie ontstaat Glimlach Ik heb de bewerking nog niet gemarkeerd als gecontroleerd om deze reden. Vriendelijke groet, Rickie97 (overleg) 9 mrt 2016 21:25 (CET)

De krakers kraakten de dierentuin op 23 september 2010. Een week later, op 1 oktober, moesten ze voor de rechter verschijnen. De rechter gaf hun 24 uur de tijd om te vertrekken. Daarop hebben ze het terrein direct verlaten.[3] mvg, Airflow (overleg) 10 mrt 2016 10:55 (CET)
Prima. Dan is jouw bewerking zelfs niet zomaar "een zin korter formuleren" geweest, maar zijn we ook van een vervelende dubbelzinnigheid af. Mooi! Rickie97 (overleg) 10 mrt 2016 17:02 (CET)

De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)

Heropstart Wikinews[bewerken]

Dag Airflow, mocht het je misschien interesseren: sinds enkele weken wordt er in de Wikimedia Incubator druk gewerkt aan de (her)opstart van Wikinews in het Nederlands. Het is de bedoeling dat Wikinews de nieuwssecties van Wikipedia voor een deel gaat overnemen, of deze in ieder geval op bepaalde punten gaat aanvullen. Meer info kun je hier vinden. Dit is de hoofdpagina van het project. In de kroeg staat ook nog een recente discussie.

Aangezien jij je hier met name met nieuwsgerelateerde onderwerpen bezighoudt, meld ik dit hier even speciaal. Mvg, De Wikischim (overleg) 17 feb 2017 16:00 (CET)