Overleg gebruiker:Airflow

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Heropstart Wikinews[bewerken]

Dag Airflow, mocht het je misschien interesseren: sinds enkele weken wordt er in de Wikimedia Incubator druk gewerkt aan de (her)opstart van Wikinews in het Nederlands. Het is de bedoeling dat Wikinews de nieuwssecties van Wikipedia voor een deel gaat overnemen, of deze in ieder geval op bepaalde punten gaat aanvullen. Meer info kun je hier vinden. Dit is de hoofdpagina van het project. In de kroeg staat ook nog een recente discussie.

Aangezien jij je hier met name met nieuwsgerelateerde onderwerpen bezighoudt, meld ik dit hier even speciaal. Mvg, De Wikischim (overleg) 17 feb 2017 16:00 (CET)

Heel eventjes nog een update hierover: Wikinews zal binnen enkele dagen weer in de hoofdnaamruimte staan. Ik zag toevallig net dat je het nieuws hier op de hoofdpagina weer bijwerkte, en dacht toen weer aan mijn reactie hierboven. De Wikischim (overleg) 29 jun 2017 21:06 (CEST)

Bedankt voor de mededeling. Ik zal het project in de gaten houden. Airflow (overleg) 1 jul 2017 11:32 (CEST)
Fijn, dank je! Behalve ikzelf zijn er momenteel drie andere collega's actief. Het project zal naar verwachting morgen definitief worden geherlanceerd. Het heeft inmiddels ook een nieuwe, verbeterde hoofdpagina (met dank aan gebruiker:Ymnes). Zie verder incubator:Wn/nl/Wikinews:Redactieruimte. De Wikischim (overleg) De Wikischim (overleg) 4 jul 2017 11:27 (CEST)