Overleg:Neoconservatisme

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De toevoeging '(nu nog)' in de derde regel heeft een pejoratieve lading. Beter lijkt mij een waardevrije (meer NPOV) omschrijving als 'de op dit moment invloedrijke personen'

Zoals ik het interpreteer is het eerder positief: het heeft nu nog steeds een invloed. Maar ik zal kijken of ik er iets van maken. Overigens kunt u dit in het vervolg ook zelf doen. Sander Spek 28 nov 2005 11:43 (CET)
Ik heb er nu 'latere' van gemaakt. Dit heeft als voordeel dat het geen tijdigheid in zich heeft. We pogen Wikipedia zo te schrijven dat de inhoud over enkele jaren nog steeds leesbaar is. Termen als 'huidige' en 'op dit moment' zijn daarom niet gewenst. Sander Spek 28 nov 2005 11:45 (CET)

Er staan denk ik nog wat foutjes in het artikel. Alhoewel velen kwawen uit linkse hoek, waren ze meer tegen Stalin dan voor Trotski. Verder worden mensen zoals Podheretz, Hook, Moynihan, Bell en Kristol niet genoemd (allemaal uit New York, niet Chicago); het artikel geeft nu teveel credit aan Strauss. Mr. Conservative 25 apr 2007 10:23 (CEST)

Gedachtengoed ontbreekt.[bewerken]

In de versie van vandaag (10 oktober 2007) staat nog geen letter over wat het Neoconservatisme nu echt inhoudt. Ik zal er eens wat letters aan wijden. Groet, Diogenes. 10 okt 2007 09:52 (CEST)