Overleg:Nickelodeon (Nederland/Vlaanderen)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Warregubbi in het onderwerp Splitsing in Nickelodeon Nederland & Nickelodeon Vlaanderen

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 3 jun 2007 12:22 (CEST)Reageren

Splitsing Nickelodeon Vlaanderen en Nickelodeon Nederland[brontekst bewerken]

Tegenwoordig zijn Nickelodeon Vlaanderen en Nickelodeon Nederland niet langer één en hetzelfde kanaal (uitgezonderd reclame). Vlaanderen heeft nu haar eigen versie. Daarom zou Nickelodeon (Nederland/Vlaanderen) gesplitst moeten worden in twee afzonderlijke artikels. --Pieter De Decker 27 jul 2010 17:51 (CEST)Reageren

  1. De verschillen zijn echter zeer klein, af en toe spelen ze programma's op een ander tijdstip of een ander in de plaats maar daar blijft het ook bij, leg de twee programma overzichten maar eens naast elkaar er is 1 verschil merkbaar voor vandaag (dinsdag 27 juli), er is inderdaad een vervlaamsing voor Vlaanderen maar de overeenkomsten blijven nog altijd zeggen dat het om Nickelodeon Nederland/Vlaanderen gaat. Misschien kan je eens aan MTV Networks of Nickelodeon vragen hoe het zit als je hier verder op in wil gaan. Groetjes, W.G. | W.G.'s overleg 27 jul 2010 22:21 (CEST)Reageren
Uit het artikel blijkt sowieso nauwelijks of er een verschil is tussen de zenders in beide landen of niet. Ik weet er verder ook niet veel van, maar dit zou wel verduidelijkt kunnen worden. Tûkkã 18 okt 2010 15:05 (CEST)Reageren
Vanaf 2011 zullen er zeker grote verschillen zijn, sinds Nickelodeon Nederland 24/7 gaat uitzenden (google eens op "tmf stopt", en dan lees je het wel) zal er een groter verschil zijn tussen beide zenders.. Een splitsing van het artikel lijkt in de nabije toekomst wel handig. -- Met vriendelijke groeten, Agent-347, 5 november 2010, 22:33.

Wijziging ongedaan gemaakt (frequentie wijziging ivm TMF)[brontekst bewerken]

Ik heb onlangs de volgende tekst uit de artikel verwijderd omdat er geen bronnen bij worden vermeld, en eerlijk gezegd vind ik het taalgebruik ook onder de maat.

14 Februari 2011: Nickelodeon gaat 24 uur perdag 7 dagen per week uitzenden[brontekst bewerken]

Omdat de zender TMF gaat verdwijnen van de TV. (Ze gaan waarschijnlijk online) Is er een hele lege plek op de zender van TMF. Daarom gaat vanaf 1 Januari 2011 Comedy Central verhuizen naar de nu nog TMF zender. Daardoor krijgt Nickelodeon vrij spel op de zender en kan Nickelodeon dus 24/7 gaan uitzenden! (Dat gebeurt vanaf 14 Februari 2011) Wat kun je ’s avonds dan verwachten? “Meer van Nickelodeons succesvolle programma’s voor kinderen.” In de latere avonduren introduceert de zender TeenNick, een speciaal programmablok voor tieners: “Een blok met succesvolle live-action programma’s en nieuwe series.”

Overleg artikel gestart door: Gebruiker:PBX_g33k

14 februari 2011: Nickelodeon weer 24 uur per etmaal[brontekst bewerken]

Hieronder een andere bewerking, die inmiddels ongedaan gemaakt is.

Vanaf 14 februari 2011 zal Nickelodeon in Nederland weer 24 uur per etmaal gaan uitzenden. Dat heeft MTV Networks bv laten weten via een leak. In de latere avonduren introduceert de zender TeenNick, een speciaal programmablok voor tieners. Of dit ook opgaat voor Vlaanderen is nog niet bekend.W.G. | W.G.'s overleg 5 nov 2010 19:46 (CET)Reageren

Officiele persbericht en/of referentie(s)/bron(nen) ontbreken[brontekst bewerken]

Ik heb ondertussen gezocht op het internet omtrent dit onderwerp en heb tot op heden geen informatie via officiele kanalen kunnen vinden dat dit bevestigd. Ik heb ook op de website van MTV Networks (het moederbedrijf van Nickelodeon en de eigenaar van de frequenties) geen informatie hierover kunnen vinden. Ik heb echter wel een artikel gevonden op de website van de NOS (in mijn ogen een betrouwbare kanaal, maar onbekend of dit ook geld voor Wikipedia), in dit artikel wordt er niet gesproken over het 24-uur programma van Nickelodeon. Wel dat KinderNet (voorganger van Nickelodeon) terugkomt naar de kabel.

NOS ARTIKEL

Quote: "Het moederbedrijf MTV wil zich meer gaan richten op zenders voor kinderen. Zo krijgt Nickelodeon meer zendtijd en wordt volgend jaar KinderNet opnieuw geïntroduceerd, dat zal worden uitgezonden op de frequentie van TMF."

Er is wel een weblog dat een gedetailleerde artikel heeft toegewijd aan dit onderwerp, maar ik betwijfel of dit als referentie gebruikt mag worden. Ik heb de laatste wijziging terug gedraaid om de volgende reden: Wikipedia is geen plek waar geruchten (lees onbevestigd informatie) als feit gepubliceerd worden. Ik hou een oog op dit onderwerp en artikel en zal wijzigingen zonder geldige, betrouwbare referenties/bronnen ongedaan maken.

Koppeling naar het eerder genoemde weblog. Mocht deze artikel volgens de regels van Wikipedia kwalificeren als een bron/referentie, hoor ik het graag en kunnen we deze (korte) edit oorlog beeindigen, de pagina bijwerken en deze hoofdstuk (hopelijk) afsluiten.

Als ik WP:NOR heb begrepen, dan kunnen we de weblog als bron gebruiken op dit onderwerp. Echter wil ik ook de mening van andere wikipedianen horen voordat deze wijziging wordt doorgevoerd.

PBX g33k 7 nov 2010 04:03 (CET)Reageren


Persartikelen van derde partijen (geen directe Viacom dochters)[brontekst bewerken]

Ik zal hieronder artikelen plaatsen die over dit onderwerp gaan. Mijn vraag hierbij is of deze gebruikt kunnen worden als (betrouwbare) bronnen? Volskrant (Hier wordt vermeld over de 24-uur programmering)

Nu.nl (er wordt hier niet 'letterlijk' gesproken over 24 uur, maar men kan het wel makkelijk uithalen uit dit artikel)

RTL (z) (alweer geen gedetaillerde informatie, maar wel 'meer zendtijd')

MediaJournaal (blog)

Algemeen Dagblad

Media Courant

Wikipedianen, tijd om te discussiëren :) --PBX g33k 7 nov 2010 08:09 (CET)Reageren

Enkel informatie over TMF is bevestigd[brontekst bewerken]

Het klopt dat TMF Nederland digitaal gaat maar wat de gevolgen zijn voor andere MTV Networks kanalen is niet vermeld

TMF.nl

Voor Vlaamse Wikipedianen (kunnen niet naar TMF.nl surfen): TMF.nl in Google Cache

W.G. | W.G.'s overleg 7 nov 2010 21:15 (CET)Reageren

Splitsing in Nickelodeon Nederland & Nickelodeon Vlaanderen[brontekst bewerken]

Hoewel ik eerder van mening was deze pagina niet te splitsen, wens ik nu wel graag jullie mening over een eventuele splitsing van deze pagina. W.G. | W.G.'s overleg 20 aug 2011 22:16 (CEST)Reageren