Overleg:Nintendo

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

kunnen jullie ook winst en omzet zetten aub.


Onderdeel Nintendo 64[bewerken]

Kan dit niet weg? Dit lijkt mij niet in dit artikel thuis te horen. De Nintendo 64 heeft al een eigen pagina. --81.175.103.10 9 jul 2007 12:47 (CEST)

Je hebt helemaal gelijk, en ik heb het dan ook meteen uitgevoerd (had je overigens ook zelf kunnen doen, mits met redenen omkleed). Bedankt voor de tip!. Lexw 9 jul 2007 12:49 (CEST)

microsoft en nintendo[bewerken]

ik had laatst onderzoek gedaan naar de geruchten dat microsoft nintendo wou opkopen, en ze bleken niet waar te zijn. bill gates heeft wel eens gezegd dat als hiroshi yamauchi zou bellen, dat hij dan zeker de telefoon zou opnemen. de journalisten hebben dat uiteraard weer overdreven. dat wou ik even zeggen.

ik weet niets zeker, maar microsoft zou niet zou heel snel nintendo kopen. misschien hebben jullie er iets aan?

In onder meer 2002 heeft Microsoft wel degelijk een poging gedaan om Nintendo te kopen. Het bod werd echter smadelijk door het familiebedrijf afgewezen. Hoe dat in de toekomst zal zijn, zal de toekomst leren.... Berendvd 18 feb 2006 19:01 (CET)

echt waar? goh....dat wist ik niet. waar komt die informatie vandaan? hoe wist je dat?

Op dit forum staat daarover een discussie:
en hier het bijbehorende nieuwbericht:

bedankt. weer wat informatie aan mijn nintendo data toegevoegd. eerlijk gezegd was het wel dom geweest als nintendo het had gedaan. met hun nintendo DS hebben ze alweer miljoenen verdiend, dus ze hebben het geld van XBOX niet nodig toch? wat mij betreft moet alles blijven zoals het is. ik ben wel blij zo.

Dit weet ik wel zeker: Twighlight princess zal nog verschijnen voor op de Gamecube. Ik heb hem zelfs nog voor op de gamecube gespeeld op de power unlimited gameplay.


Ben het artikel aan het herschrijven (er kan veel informatie bij en sommige dingen zijn ongelukkig geschreven). Kan iemand voor mij bevestigen dat "Ninten" inderdaad "laat geluk aan de hemel over" of "in handen van de hemel" betekent? Teentje 22 sep 2006 22:55 (CEST)