Overleg:Nuenen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Freek v in het onderwerp Hooidonckse Watermolen

De naam van de burgemeester van Nuenen behoort bij de beschrijving van de gemeente en niet bij de beschrijving van het kerkdorp Nuenen. Daarom heb ik deze tekst daar naar toe verplaatst. Het is overigens niet altijd duidelijk welke gegevens waar horen. (Fred Lambert)

Stervoetballers van Nuenen 7 moeten nog even wachten met vermelding.

Station Nuenen[brontekst bewerken]

Sinds 09-07-07 is er ook een pagina met wat informatie over het voormalige treinstation in Nuenen. In de tekst onder het kopje "Van 1810 tot 1944" stond daar wat informatie over, ik heb even een interne link ervan gemaakt. (Pingelmonster)

Collse watermolen[brontekst bewerken]

De Collse watermolen ligt in Eindhoven (wikipiet)

Molen 'De Roosdonck[brontekst bewerken]

Er stond tot net: Molen 'De Roosdonck. (..) Gebouwd in 1884 maar niet gereedgekomen nadat een tragisch ongeval had plaatsgevonden: tijdens de bouw stortte de molen in, waarbij een dodelijk slachtoffer viel. De molen is nog regelmatig in gebruik als korenmolen. Die twee vetgedrukte woorden werden zojuist verwijderd; dat begrijp ik wel want de zin erna geeft al aan dat de molen ooit wel gereedgekomen is. Ik heb er nu "en niet" van gemaakt, omdat de overgebleven zin niet "liep", maar weet iemand wat nou de volgen waren van dat ongeluk? Klopt het nu (al is het geen hoogstandje wat stijl betreft) en wil iemand het anders even aanpassen? Dank! Forrestjunky 15 feb 2008 14:37 (CET)Reageren

Hooidonckse Watermolen[brontekst bewerken]

Behoort deze watermolen tot het grondgebied van de gemeente Son? Of hoort deze nog wel bij Nuenen?