Naar inhoud springen

Overleg:Olga Urashova

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Hallo Playground, Ik heb de commerciële link die je in het artikel van Olga Urashova hebt gezet verwijderd want dat is niet encyclopedisch. Verder had je (hopelijk per abuis) een externe link met een interview met haar weggehaald. Die heb ik teruggezet zoals je begrijpt. Met vriendelijke groet, MoiraMoira 7 nov 2006 20:22 (CET)Reageren

Dank CE en Torero voor de tussentijdse bijstand! MoiraMoira 7 nov 2006 20:42 (CET)Reageren

Hallo mensen van het modellenbureau Playground, Het is niet de bedoeling van een encyclopedie om reclame op te maken. Ik heb de tekst van jullie site dan ook weer weggehaald. Mochten jullie encyclopedische informatie aanvullingen hebben dan is dat natuurlijk prima. MoiraMoira 7 nov 2006 20:24 (CET)

Hallo mensen van het modellenbureau, Ik (en nog twee anderen) hebben eea even nagelopen en de encyclopedische info laten staan. Dank voor jullie aanvullingen hierbij, die heb ik verwerkt. Ik zag dat jullie de paaldansschool hadden weggehaald - is die inmiddels gesloten? Ze staat namelijk als nederlands ondernemer opgenomen vanwege haar bedrijf. MoiraMoira 7 nov 2006 20:47 (CET)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Olga Urashova. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 mei 2019 01:47 (CEST)Reageren