Overleg:Operación Puerto

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik zou de namen van de betrokken renners niet meer per ploeg rangschikken. Er is inmiddels al heel wat verloop geweest en er komen nieuwe namen bij (Mazzoleni zal wellicht MZD of Amigo de Birillo blijken te zijn, maar bij welke ploeg plaats je die dan?). Het zou beter zijn de namen alfabetisch te plaatsen. Ik heb er ook vrij veel detailinformatie uit het rapport bij gezet. Ik geloof ook wel dat dat er à la fin niet zoveel toe doet, maar voorlopig is het handig. Journalisten pakken namelijk als eens uit met "Hier won Jan Ullrich, de nummer 1" of "X is betrapt op doping, het zal wel voor z'n hond geweest zijn". De details van de affaire tonen ook aan hoe creatief men soms was (cf. Scapa: Zapato) en wijzen erop dat de zoektocht nog bezig is. Controleer gerust de gegevens met het rapport.--Selach 7 aug 2007 13:03 (CEST)[reageer]


Hallo,

Even een vraag: Waar komt de naam Levi Leipheimer ineens vandaan? Die heb ik echt nog nooit gehoord in deze zaak. Ik heb erover gezocht en niets gevonden. Er is nog nooit iets over Leipheimer gezegt als het om deze zaak ging en hij heeft uberhaupt nog nooit een verdenking tegen zich uitgesproken gekregen. Ik verwijder hem dan ook bij deze. Mvg.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Operación Puerto. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 9 sep 2017 11:56 (CEST)[reageer]