Overleg:Operatie Ochtendgloren

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Nominering voor verwijdering[brontekst bewerken]

Sinds dit artikel is genomineerd voor verwijdering is er veel aan veranderd. Mijn vraag is waarom (gebruiker: Wickey) deze pagina genomineerd blijft. Aangezien er verscheidene veranderingen zijn, met duidelijke bronnen, een duidelijk objectief verhaal dat beide (voor en tegen) argumenten ondersteunt en weer geeft. Benjamin de Wit (overleg) 20 sep 2022 10:35 (CEST)[reageer]

Dit is een flut-artikel dat geheel is geschreven vanuit het Israëlische narratief (en dat weet je heel goed). De algehele context ontbreekt, er wordt gesuggereerd dat het om een militair conflict gaat tussen evenwaardige partijen, zware geavanceerde Israëlische bombardementen met talloze burgerslachtoffers worden een op een vergeleken met ineffectieve groot formaat vuurpijlen die nul Israëlische slachtoffers veroorzaken (de zielpoten raken alleen in paniek en verwonden zich op weg naar de schuilkelders die in de Palestijnse gebieden niet eens aanwezig zijn of niet bestand tegen de geavanceerde Israëlische bombardementen). Er wordt net gedaan alsof het normaal is om vrijheidsstrijders te liquideren die op dat moment geen militaire acties uitvoeren, omdat ze wel eens wraak zouden kunnen nemen op de bezettingstroepen als reactie op die liquidaties. Kortom het verhaal van de 'good guys' tegen de 'bad guys' Wickey (overleg) 20 sep 2022 11:45 (CEST)[reageer]
Hoi Wickey,
Sorry maar ik vind je kritiek niet gegrond, ja misschien is er geen sprake van geen evenwaardige partijen, maar dat valt niet te controleren aangezien er geen cijfers van zijn. Zijn er burgerslachtoffers gevallen?, ja. Zijn deze benoemd?, ja. Objectief, ook (dus zonder het medelijden voor één van beide partijen op te wekken). In de infobox is dit verschil zelfs duidelijk te zien.
Je reactie is te subjectief, flut artikel en zielpoten, zijn niet echt benamingen voor een reactie waarin wordt 'opgeroepen' het artikel neutraler te maken.
Ik ben het met je eens dat het niet normaal is strijders te doden als ze niks doen, maar wordt dit gesuggereerd, naar mijn mening niet. Ja het is in dit geval een operatie ondernomen vanwege de dreiging dat er wraak zou worden genomen, heb ik het bedacht?, nee, is het relevant?, ja.
groet Benjamin de Wit (overleg) 20 sep 2022 17:56 (CEST)[reageer]