Overleg:Ouddorp

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Met betrekking tot de opmerking over het treinstation ("Ouddorp is de Nederlandse plaats die het verst van een regulier treinstation (Goes, 50,4 km) is gelegen"): volgens mij is station Maassluis maar 31 kilometer (over de weg) verwijderd vanaf Ouddorp (zie diverse routeplanners). (Ajo2106 15 mei 2007 22:41 (CEST))[reageer]

Vuurtoren Ouddorp[brontekst bewerken]

De vuurtoren van Ouddorp (Westhoofd) heeft een lichtsterkte die overeenkomt met een aantal andere torens aan onze kust (bijv. Westerlichttoren te Haamstede) en is dus niet de sterkste. Het optiek is van de 2e grootte met een straal van 70 cm. De Lange Jaap te den Helder heeft een 90 cm optiek (1e grootte) en is dus sterker. In de zeekaart staat echter dezelfde sterkte aangegeven van 5.200.000 cd omdat die destijds in het proefstation niet gemeten kon worden maar zal ongeveer 7.000.000 cd bedragen.

treinstation[brontekst bewerken]

Zoals iemand hier al zei is Maassluis inderdaad dichterbijer. ( En nee niet over de weg). Want je moet bij rozenburg het water over met de veerboot. Maar voor de rest heb je wel gelijk dat Maassluis inderdaad dichterbijer is. Tenzij je bedoelt dat dit de dichtstbijzijnde station is qua snelwegen en normale autowegen gezien. Want dan heb je gelijk anders is Maassluis nog veel verder rijden dan 31 km. Als je het alleen maar qua autowegen bekijkt.

Al blijf ik bij de vorige reactie dat Maassluis dichterbijer is. En ja Maassluis heeft een treinstation. --213.93.174.139 13 sep 2011 22:38 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Ouddorp. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 9 sep 2017 14:57 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Ouddorp. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 26 mrt 2018 18:11 (CEST)[reageer]