Overleg:Petrus Phalesius

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste Willemo

Je schreef:

<QUOTE>Ik zie dat je een jaartal hebt aangepast in het bovengenoemde artikel. Op basis van het verhaal en een andere website heb ik het weer teruggedraaid. Kan je een bron noemen waaruit blijkt dat dit jaartal niet correct is? Met vriendelijke groeten, Willemo 24 apr 2007 01:24 (CEST)<UNQUOTE

Je doelt op het jaartal 1581 waarin Phalesius zijn zaak naar Antwerpen zou hebben verhuisd. Lijkt me niet mogelijk als hij in 1573 is gestorven..

Groet,

John.

Hallo John. Een andere website meldt dat in 1581 de zoon van Petrus Phalesius de zaak verplaatst had naar Antwerpen. Bij deze is het mysterie opgelost ;-) Willemo 4 mei 2007 14:51 (CEST)[reageer]

Prachtig, dank je wel.

De Nederlandse achternaam Van der Phaliezen/ Vander Phaliesen heeft overigens als bron de brochure met een tekst van Gilbert Huybens bij de CD (Vanguard classics, passacaille collection) Petrus Phalesius Premier livre de Danseries Leuven 1571 door uitvoerenden o.l.v. Peter van Heyghen.

Groet,

John.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Petrus Phalesius. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 apr 2019 01:21 (CEST)[reageer]