Overleg:Pitch and putt

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Het valt me op dat het nieuwe artikel 'FamilieGolf' is doorgelinkt naar Pitch & Putt.

FamilieGolf is de naam van een Nederlandse concept(merk)naam, net als Pitch & Putt een concept(merk) naam is. Een rechtstreekse doorlink van FamilieGolf naar Pitch & Putt is daarom niet juist. De concepten lijken op elkaar, maar FamilieGolf bestaat als concept al sinds 2005 in Nederland, staat op zich, is vergelijkbaar, maar zeker geen synoniem voor het merk Pitch & Putt. De huidige redirect van FamilieGolf naar Pitch&Putt is nu net zoiets als een doorlink van Fiat naar Volkswagen, omdat het beide automerken zijn. Een link naar vergelijkende merken (als behorend tot categorie 'overige autofabrikanten') zou wel kunnen. Vandaar het verzoek tot 'losse' opname van de term 'FamilieGolf' (een link naar 'Pitch & Putt' is ok, als dit wederzijds ook kan).

Gelieve op te houden met het maken van reclame. U linkt door nar een website die gewoon reclame is en uw eigendom is. Wikipedia is niet bedoeld voor het promoten van uw eigen bedrijf en websites. Eddy Landzaat 5 dec 2008 02:22 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Pitch and putt. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 mrt 2018 11:02 (CET)Reageren