Overleg:Plateaux-Hageven

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Het Hageven is een Vlaams natuurreservaat in eigendom van Natuurpunt. http://www.natuurpunt.be/default.asp?ID=1510 Ik durf te stellen dat het Hageven groter is dan de Plataux; maw het deel op Vlaams grondgebied is minstens zo groot als het deel op Nederlands. zie ook : http://www.dewulp.net/wandelroutes/hageven/images/kaart_hageven.jpg --Limfa 30 jul 2007 22:19 (CEST)Reageren

Als het gaat om het kleine gedeelte wat in België ligt, gaat het over de Plateaux. Daarvan ligt er 12ha in België. Hageven sluit naadloos aan op de Plateaux en liggen volledig in België. Volgens de informatie van bezoekerscentrum De Wulp is de oppervlakte van Hageven 225ha en dat van de Plateaux 330ha (359 volgens de Natuurmonumenten waarvan 12ha in België).

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Plateaux-Hageven. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 jan 2020 00:04 (CET)Reageren