Overleg:Porcupine Tree

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Ik heb de discografie aangepast aan wat Porcupine Tree op hun officiele website als de juiste discografie aangeven.

Ook heb ik de hitnoteringen weggelaten, omdat dat voor deze band vooralsnog niet van toepassing is.

Prima, en goed dat je het hier even meldt. Rex 16 dec 2005 21:38 (CET)Reageren
Hij was terug veranderd; dat heb ik nu weer terug gedraaid. In mijn ogen is de motivatie voor de verandering goed en had die tabel inderdaad geen meerwaarde.--Snafje 23 dec 2005 19:27 (CET)Reageren

Porcupine Tree in 2007[brontekst bewerken]

Ik heb enkele aanpassingen doorgevoerd in de éénnalaatste alinea van het stuk. Niet iedereen weet waar de Effenaar en de Melkweg liggen, dus dat heb ik er even bij vermeld. Ook ben ik zo brutaal geweest om het concert in het Hof ter Loo te noemen; een optreden waar ik erg van heb genoten. Ik weet overigens niet of dát was uitverkocht, al heb ik een vermoeden van wél, dus dat heb ik maar niet in de tekst vermeld. Is er iemand die me daar meer over kan vertellen?

Daarnaast heb ik de zin dat Porcupine Tree in december 2007 in de Heineken Music Hall gaat optreden weggehaald; deze informatie heeft slechts een beperkte 'houdbaarheidsdatum', en is daarnaast gewoon op de webpagina van Porcupine Tree te vinden.

Overigens denk ik dat de informatie in de zinsnede "De release van ..." (over die concerten) erg lokaal georienteerd is; Porcupine Tree zou na de uitgave van hun album "Fear of a Blank Planet" ongetwijfeld ook concerten hebben gegeven in bijvoorbeeld hun thuisland Groot Britannië. Daarnaast is het me nog steeds niet duidelijk waarom juist de optredens in 2007 worden vernoemd (gaven ze in dat jaar hun eerste optredens voor een groot publiek, was dat hun eerste buitenlandse toer als hoofdact...?). Maar gezien de omvang van het Nederlandse taalgebied (qua inwonertal toch voornamelijk in Nederland en Vlaanderen) kan ik het me voorstellen dat de zinsnede als wetenswaardigheid toch wel in het artikel past. Ik laat het aan andere over om daarover te oordelen.

Rotzooi opgeruimd.--Snafje 1 mrt 2008 21:56 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Porcupine Tree. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 jul 2017 23:43 (CEST)Reageren