Overleg:Preetjes Molen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Deze tekst is inderdaad de tekst die opgenomen is bij VVIA, maar komt van de oorspronkelijke auteur, lid van de vzw Vrienden van Preetjes molen. Deze tekst is vrijgegeven van auteursrechten, zowel naar VVIA als naar Wikipedia toe. Gelieve de pagina dus niet te verwijderen.

Waar kan ik dat vinden op deze site? Gaarne vermelding daarvan op die site? - - Jeroenvrp 9 mei 2006 21:22 (CEST)Reageren

Beste SanderK, Beste Jeroenvrp,

de auteur van het artikel is onderhavige, Alain Derycke. Ik ben lid van de vzw Vrienden van Preetjes Molen en voormalig bestuurslid. In die functie werd de tekst enkele jaren terug reeds, gestuurd voor publicatie op de site van VVIA. Deze tekst werd hen overgemaakt zonder enig voorbehoud ivm copyright. De zelfde tekst wil ik nu gebruiken op Wikipedia - ik kan niet zomaar een betere tekst over het onderwerp verzinnen - en ik geef die ook aan Wikipedia zonder enig voorbehoud ivm copyright.

Rekening houdend met wat voorafgaat wens ik uitdrukkelijk te vragen om de pagina van Preetje's Molen niet te verwijderen, daar het m.i. een nuttige bijdrage is.

De foto in het artikel is genomen met analoge camera, en daarna door mij ingescand. De copyright is ook vrijgegeven door mij.

Hoop op begrip.

Met vriendelijke groeten,

Alain Derycke

Ik heb je toestemming opgenomen als bronvermelding. Groet Michiel1972 9 mei 2006 21:44 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Preetjes Molen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 sep 2017 08:37 (CEST)Reageren