Overleg:Prefrontale cortex

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Op de engelse wiki wordt een onderscheid gemaakt tussen orbifrontale cortex en prefrontale cortex. Dit lemma heeft als interwiki orbifrontal cortex, en het lijkt ook een vertaling (van een deel) daarvan. Maar klopt dit wel zo?? MethoxyRoxy 18 jun 2006 17:22 (CEST)

Volgens mij bestaat de prefrontale cortex uit drie delen: lateraal, mediaal en orbitofrontaal. Ik heb het wat algemener opgeschreven en de interwiki in prefrontal cortex veranderd. Kan ik zo uw goedkeuring oogsten? Mvg, Johann Gambolputty 25 jul 2006 11:58 (CEST)

Notificatie van CommonsTicker[bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 28 feb 2007 11:15 (CET)

andere tabel[bewerken]

ik heb een andere tabel ingevoegd die m.i. duidelijker is dan zijn voorganger. De tabel loopt nu helemaal parallel met de toelichting in tekst en de twee figuren van de hersenen (lateraal en mediaal aanzicht). Er wordt hierbij dus één type ruimtelijke driedeling (orbito-, dorsaal, ventraal) gecombineerd met een tweede type ruimtelijke indeling (lateraal, mediaal). Zo kom je tot in totaal zes categorieën. Je kan je nu moeilijk meer vergissen! GroetOudeisplus (overleg) 25 nov 2012 14:36 (CET)