Naar inhoud springen

Overleg:Raw Footage

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door ZanderZ

Ice Cube is de beste rapper aller tijden, starter van de gangstarap, politiek, sociaal, en rauw, maar op de Nederlandse Wikipedia staat bijna niets over hem. Daarom heb ik persoonlijk een biografie en artikelen over elk van zijn albums geschreven.
Waitingfordresdetox (Ik heb het niet meer zo op dr. Dre, weet iemand hoe ik deze naam overal kan veranderen?)(tegenwoordig thug_n_g)

Die tracklist die zander erop zet geeft don't make me hurt ya feelings niet, die bij de europese release samen met believe it or not werd gegeven als bonustrack op de cd. ik weet het, want ik heb hem al meer dan een week geleden via bol.com ontvangen. Dus a.u.b mijn tracklist laten staan, want de nummers van de europese release horen zeker op de nederlandstalige wikipedia. thug_n_g

Prima dat je de nummers verbeterd, maar waarom maak je dan zo'n zooitje van de tabel? style="background-color: #FFFFFF;" bij elke cel is absoluut niet nodig en maakt het veel onoverzichtelijker als je de pagina bewerkt (Zie [1]). Ik heb "mijn" tabel nu weer teruggezet, met de Europese bonustracks erbij (vorige keer heb ik er blijkbaar een gemist). Zo combineer je de overzichtelijkheid van "mijn" tabel en de tracklist van "jouw" tabel :) -- Sander 6 okt 2008 11:52 (CEST)Reageren
Die kleuren zette ik zo omdat die combinatie van dat net niet wit met een heel licht soort grijsgroen die als standaard vorm van de wikitable wordt gegeven me om de een of andere reden kotsmisselijk maakt. En in de uiteindelijke pagina maakt het niet uit wat allemaal in de broncode staat. Maar goed ik wil geen wikiwar ofzo gaan starten, dus ik heb er maar een comprimis van gemaakt, hopelijk ga jij daar ook mee akkoord, ik vind dat # boven het hoeveelste nummer weer volstrekt onnodig dus ik laat de titelkop dat nu overstrekken. Omdat je dan niet met het uitroepteken kan werken is dat groenegrijs ook gelijk weg (want dan moet je hem toch handmatig kleuren). Voor de rest laat ik de tabel zoals jij hem wilt. P.S. Dat ik die wikitable lelijk vind, is ook de reden dat ik die op de pagina's van de andere ice cube albums (allemaal door mij gemaakt) heb vermeden heb. P.P.S. Hoe je die discografie op de hoofdpagina van Ice Cube (ook helemaal door mij getypt) hebt aangepast vindt ik er dan weer wel vet pro uitzien.
thug_n_g 7 oktober 2008