Overleg:Rectificatie (journalistiek)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Zou deze rectificatie bruikbaar zijn als illustratie bij het lemma? http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/2024018/2009/05/04/Rectificatie-verkeerde-foto-voorpagina.dhtml?redirected

Het bijschrift zou kunnen luiden: Openhartige rectificatie die - gelet op de spoedeisendheid ervan - meteen op de website verscheen en daarna in de krant zelf.

Help! Ik beheers de techniek niet om 'm netjes op de site te krijgen. --Rein1953 (overleg) 15 jan 2012 11:45 (CET)Reageren

Reaguurders[brontekst bewerken]

Ik zal aanstonds de wijziging van de rode 'Taalverbeteraar' terugdraaien. Het betreft m.i. helaas geen verbetering. Het neutralere woord correspondent is in tegenstelling tot reaguurder weliswaar een gangbaar woord, maar in deze context niet: hier wordt juist gedoeld op het geringe gezag dat digitale reacties/en reaguurders genieten omdat hun ware identiteit niet vaststaat en omdat het soortelijk gewicht van veel van hun impulsieve bijdragen zo gering is. Het woord reaguurder bevatte bovendien een nuttig hyperlink naar de GS-pagina waarin dit begrip in de context wordt meer betekenis krijgt. Rein1953 (overleg)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Rectificatie (journalistiek). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 mei 2019 23:34 (CEST)Reageren