Overleg:Reggie Tsiboe

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 maanden geleden door Musicworldvision in het onderwerp Succes van Boney M. met Reggie

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Reggie Tsiboe. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 sep 2017 17:54 (CEST)Reageren

Succes van Boney M. met Reggie[brontekst bewerken]

De eerste singel (in 1982) met Reggie (dubbel A: Going back west / The Carnaval is over haalde nog wel enige weken de top 10 van de Europarade maar uitsluitend via hitnoteringen in slechts Scandinavische landen, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zijn opvolger, "Jambo" deed bijna niets. De singel "Somewhere in the word" van de eertse elpee met Reggie, "10.000 Lightyears" deed ook niet veel.Uiteindelijk kwam er dan succes met Kalimba de Luna en in vele landen waaronder ook weer in Nl. "Happy Song" met Farrell (Boney M. met ze vijfen) bracht Boney M. terug in de Duitse top 10 maar evenaarde niet het succes in vele landen van Kalimba de Luna. My Cherie Amour kwam niet veel verder dan hier en daar wat airplay en onderste regionen in diverse hitlijsten.Boney M. kwam "officieel" ten einde in 1986 vanwege het feit dat Farian de groep als een 10 jaars project had gepland. (10 jaar met Liz klopte maar er was al Boney M. in 1975 zelfs ook al met Bobby, Marcia and Maizie en de opname van Baby, do you wanna bump al in 1974.)

De groep en of meerdere leden bleven optreden en dachten aan een comeback wat dan daadwerkelijk in 1988 in oorspronkelijke bekende bezetting kwam maar voorgoed ten einde kwam binnen een jaar.

Daarna al die formaties omtrent 1 lid. Musicworldvision (overleg) 26 okt 2023 00:11 (CEST)Reageren