Overleg:Roh Moo-hyun

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Geboortedatum[bewerken]

Op de http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Roh_Moo-hyun#Birthday staat:

According to his offical homepage (http://www.knowhow.or.kr/warp/jp/president/) (both Chinese and Japanese version, I don't know Korean), his birthday, Month 8, 6th, 1946, is in lunar calendar. It is not August 6, 1946 in western calendar. - Yaohua2000 09:48, 2004 Jun 18 (UTC)

Hoe men dan op de Engelse wikipedia aan 1 september als geboortedatum komt, weet ik ook niet.

Sommige Wikipedia's gebruiken 6 augustus, andere 1 september. Tijd om dat eens uit te zoeken... Wie kan hier helpen?

Toevoeging: Op http://english.president.go.kr/warp/en/president/story/history/ staat 6 augustus...

-- Arafi 24 jun 2006 15:07 (CEST)

Ik weet niet hoe ze op de en: op 1 sept. komen en dat van de maankalender, ach, het kan zo zijn maar ik zie dat niet zo. Op de Engelstalige site van de President van Korea staat zoals hierboven al is aangegeven 6 augustus. Indien het de 8e maan-maand is zou het niet augustus heten want een Koreaanse maand gebaseerd op de maan heet niet Augustus naar een Romeins keizer.--Kalsermar 24 jun 2006 18:28 (CEST)

Dode link[bewerken]

Tijdens enkele automatische controles bleek de onderstaande externe link onbereikbaar. Controleer alstublieft of de link inderdaad onbereikbaar is. Verwijder deze tekst alstublieft na een succesvolle controle of na het verwijderen of corrigeren van de externe link. Als er dan een lege overlegpagina achterblijft, dan graag er {{Nuweg|Linkmelding afgehandeld}} op plakken. Zie voor de procedure Wikipedia:Wanneer extern linken#Wat te doen bij een onbereikbare externe link?.

--RobotJcb 23 sep 2009 23:31 (CEST)

link verwijdert, om begrijpelijke redenen heeft men de officiele presidentspagina verwijdert als het om een dode president gaat. Archives.org heeft ook geen exemplaar wegens hinder van een robottxt. --brbbl 24 sep 2009 17:10 (CEST)