Overleg:Schoten (België)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hoi Bart,

Je had mijn artikel over het Nederlandse Schoten verwijderd en er een over het Belgische Schoten ervoor in de plaats gezet. Ik heb een verwijzingspagina gemaakt, waarin naar Schoten (NL) resp. Schoten (BE) wordt verwezen.

Het is zonde om artikelen zomaar weg te halen, toch? - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Flyingbird (overleg|bijdragen) .

jumelage Voorschoten[brontekst bewerken]

In de gemeenteraad van Voorschoten werd voorgesteld van hun kant de subsidies voor de jumelage stop te zetten. Anderzijds vind ik op www.schoten.be in de agenda van de seniorenraad van 14/09/06 nog een sportdag i.v.m. de jumelage. Op 21/5 jl. werden er nog 2 links i.v.m. Voorschoten op die site gezet. Het partnerschap lijkt dus nog te bestaan, zij het misschien op een laag pitje ? -- Koen Amatata 5 jun 2007 17:27 (CEST)[reageer]

Op de Wikipedia pagina van Voorschoten staan de getallen die ik gebruikt heb. Ik zal anders een navraag doen bij de infodienst van de gemeente of de stedenband (Nederlandse definitie) nog bestaat met Voorschoten. -- Arafi 5 jun 2007 19:24 (CEST)[reageer]
PS - je kan je opmerkingen op overlegpagina's ondertekenen met 4 tildes (~), dan weten de andere lezers wie wat wanneer geschreven heeft.


Laatste paragraaf[brontekst bewerken]

"Het specifieke karakter van deze gemeente ligt in haar brugfunctie tussen Antwerpen en de Kempen, tussen stad en platteland. Dit verklaart haar statuut van zelfstandige gemeente, haar woonkwaliteit gegroeid uit de onderscheiden gehuchten, die geleidelijk rond de dorpskern geïntegreerd werden, haar groene zones, die haar maken tot een levende long voor de grootstedelijke agglomeratie. Vandaag echter dreigen grondverkavelingen, het trekken van nieuwe infrastructuur (goederenspoor, Grote Ring), naast de reeds bestaande wegen en kanalen, het broze weefsel van deze gemeente verder aan te tasten. Het is te hopen dat het specifieke karakter van Schoten, zovele eeuwen gekoesterd, niet definitief geofferd zal worden op het altaar van de 'vooruitgang'."

Hoewel goed geschreven, past deze laatste sectie toch écht niet in een artikel dat een wetenschappelijke, objectieve benadering zou moeten beogen... Zeker de laatste zin getuigd wel van een zeer subjectieve, eenzijdige en bevooroordeelde houding. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.195.136.220 (overleg · bijdragen) Vind ik ook. Wat mij betreft mag deze alinea weg of moet hij toch minstens heel erg grondig herschreven worden. --KB72 20 okt 2008 15:26 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Schoten (België). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 nov 2018 09:58 (CET)[reageer]

Cijfers inkomen aanpassen[brontekst bewerken]

Hey iedereen

In de infobox van de gemeente staat bij inkomen nog een gemiddeld inkomen van 22.158 euro/inw. Dit cijfer komt nog uit 2018. Inmiddels heeft statbel al cijfers uit 2019. Het gemiddeld inkomen per inwoner in Schoten is inmiddels 22.673 euro/inw.

Helaas lukte het mij niet om deze info terug te vinden op de bewerkingspagina van de infobox. Zowel bij het visueel bewerken als de wikicode vindt ik deze cijfers niet terug, alhoewel ze wel vermeld worden in het artikel.

Is er iemand die mij kan helpen door uit te leggen hoe ik dit kan aanpassen?

Alvast bedankt! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door PickleRikkert (overleg · bijdragen) 18 jan 2022 02:03‎

Hallo. Je zou dit moeten kunnen aanpassen door Sjabloon:Infobox gemeente België/Inkomen te bewerken voor NIS-code 11040 (Schoten). Met vriendelijke groeten, 4ever(Overleg) 19 jan 2022 11:36 (CET)[reageer]