Overleg:Spijkerkwartier

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Toelichting bij de wijziging van 31 augustus 2005[brontekst bewerken]

Ik heb dit artikel aangepast, en het prostitutie deel gemaakt tot iets wat tot de geschiedenis en actualiteit rondom de wijk speelt. Van belang bij deze pagina is het feit dat Het Spijkerkwartier geen rosse buurt is. De Spijkerbuurt die onderdeel is van Het Spijkerkwartier (qua oppervlak ongeveer eenvierde schat ik), in het verleden (jaren 70) vrijwel volledig rosse buurt was, en tegenwoordig (2005) nog een klein stuk raamprostitutie heeft.

Het Spijkerkwartier met een enorm sjabloon kenmerken als een hoerenbuurt doet de wijk dan ook te kort, er is veel meer te beleven. theo 31 aug 2005 08:42 (CEST)[reageer]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 6 mrt 2008 15:34 (CET)[reageer]