Overleg:Spyware

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Mag ik even vragen waarom in hemelsnaam mijn aanpassingen als vandalisme aangemerkt worden? (62.221.245.102)

Als ik het zo bekijk, dan was een deel van je wijzigingen niet wenselijk, maar lijkt mij geen sprake te zijn van vandalisme. Ik zal dat deel van je edits dat mij wel wenselijk lijkt toepassen en deze zaak uit je dossier wissen. Jcb 24 feb 2005 00:43 (CET)
Laten we er even doorheen gaan wil je:
Het is zeer kortzichtig dat er op dit moment staat dat pop-ups alleen in de browser te zien zijn. De meesta adware draait gewoon op de achtergrond van de pc en maakt het niks uit of er een browser draait of niet.
Van eXeem is het nooit bewezen dat het spyware bevat. Het staat ook duidelijk op de website dat het adware is. Daarnaast zijn er nog legio andere voorbeelden te geven waarvan het zeker is dat ze spyware bevatten.
Sinds wanneer is dit een Engels topic? Ik heb de uitleg bij Microsoft Antispyware vervangen door het nederlandse equivalent, van de site van Microsoft notabene. Daarnaast een wat betere link als (proest) www.microsoft.com
Belachelijk dat dit zomaar weer wordt teruggezet met een waarschuwing. Dit soort dingen ontmoedigen mij om Wikipedia te verbeteren.

Hijacker[bewerken]

Een Hijacker is een ander woord voor spyware.

Mee eens

  1. .
  2. .
  3. .

Oneens (Geef a.u.b. een reden op)

  1. . Hier ben ik het er mee oneens, omdat Hijackers vooral als doel hebben om instellingen te veranderen en spyware als doel hebben persoonlijke informatie te stelen. RE gamer 31 jan 2007 20:04 (GMT +01)
  2. .
  3. .

Nederland[bewerken]

Wereldbol De voorbeelden en het perspectief in dit artikel behandelen voornamelijk Nederland en geven misschien geen wereldwijd standpunt over het onderwerp weer.
Probeer dit artikel alstublieft te verbeteren aan de hand van deze tips of bediscussieer het probleem op deze overlegpagina.

Alleen de Nederlandse wet wordt behandeld. Riki 27 jul 2007 10:21 (CEST)

1 miljoen euro boete[bewerken]

Ik zal weergeven de beslissing van OPTA. Mijn Nederlands is toch gebrekkig. Wie wilt het verbeteren, kan het doen. Tgeorgescu 22 dec 2007 14:42 (CET)