Overleg:Steltlopers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Klauw, bemoei je alleen met zoogdieren, want van vogels weet je toch niets. Het wordt dan ook niet op prijs gesteld, als je mijn teksten op onbenullige wijze gaat veranderen. Het is MEESTAL FOUTIEF OF COSMETISCH, MAAR ZELDEN ZINNIG. Graag je toekomstige opmerkingen beperken tot het OVERLEG bij de artikelen, of maak zelf maar je eigen vogelartikelen. DIE ZAL IK DAN NIET VERNIELEN.
Met vriendelijke groet, Piet.Smulders.

Zeg, hou je eens in! Ik verniel niets (meestal laat ik de teksten die je neerzet intact) en mijn wijzingen zijn over het algemeen wel zinnig en zeker niet foutief. Jij bent degene die steeds de keizergans uit het artikel Ganzen verwijderd, terwijl dat beest toch echt een gans is! Overigens weet ik best wel wat over vogels, ik schrijf nu eenmaal liever over zoogdieren. Als je wil dat ik voortaan over grote wijzigingen ga overleggen, prima. Maar ik ga niet de overlegpagina gebruiken voor het mooier maken van een zin, of het aanbrengen van een link.
Ik zou er trouwens geen problemen mee hebben als jij wel mijn artikelen zou bewerken, daar is het immers wikipedia voor. Zolang de wijzigingen maar kloppen. Beste Piet, denk niet dat ik vind dat je slechte artikelen schrijft. Ik ben juist blij dat iemand de moeite neemt om eindelijk de staat waarin de huidige vogelfamilies verkeren wilt aanpakken. Alleen ik denk dat soms iets mooier gezegd kan worden, en ik vind in ieder geval dat de inhoud van artikelen wereldwijd moeten gelden, en niet alleen voor Nederland.
Wat vond je eigenlijk zo erg aan mijn wijzigingen aan dit artikel? Dat zou ik wel willen weten. "Steltlopers" hoort bijvoorbeeld wél in de categorie:Steltloperachtige en bevat meer dan de zes families die jij hebt genoemd. Wat dacht je van de goudsnippen, de krabplevier, de jacana's? Misschien had ik meer moeten benadrukken dat "steltlopers" iets anders is dan de "steltloperachtigen". Ik wijzig het nog een keer, waarbij ik meer de nadruk op zal leggen dat "steltlopers" De Klauw 10 mei 2006 12:39 (CEST)