Overleg:T65

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Tja, vond het wel raar dat er nog geen pagina van de T65 was (die in het telefoon artikel dus blijkbaar fout als T-65 stond). Dus heb ik hem maar aangemaakt.

Het toestel is volgens mij vaak in grijs gelevert, maar later ook in groen en daarna in nog een aantal andere kleuren (maar ik ben geen expert). Het was af fabriek naar ik begrepen heb in meer kleuren leverbaar dan de PTT toendertijd aanbood. De twee uitbreidingen die ik noem kan ik me herinneren. Mijn ene opa en oma hadden zo'n appart oortje erbij dat je als tweede persoon mee kon luisteren, mijn andere opa en oma hadden de telefoon uit het plaatje met zo'n wiel op de hoorn, omdat mijn opa hardhorend/doof was. Of ik ze correct het benoemd durf ik niet te zeggen.

Ik heb een aantal foto's geupload van het toestel dat ik thuis heb staan:

T65-telephone-top-view.png T65-telephone-front-view.png T65-telephone-bottom-view.png (Ja het is dus T65 en niet T-65) T65-telephone-horn-off-hook.png

Ik hoop dat anderen dit artikel meer zullen aanvullen, mogelijk met elektrische schema's, handleidingen etc.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op T65. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 25 jul 2017 08:42 (CEST)Reageren