Overleg:Tara

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik weet dat wikipedia eigenlijk niet bedoeld is hiervoor, maar deze wiki hoort bij mijn profielwerkstuk. Ik zou het dan ook leuk vinden als hij een paar maanden mag blijven staan, tot de presentatie is geweest.

Bij voorbaat dank.

Verwijderen[brontekst bewerken]

Ik heb het artikel op de verwijderlijst geplaatst aangezien het hier niet thuis hoort. Daar kan men zich over het al dan niet verwijderen uitspreken. Erwin85 20 mrt 2006 16:49 (CET)[reageer]

Open source?[brontekst bewerken]

Ik dacht dat wikipedia bedoeld was als open source waaraan iedereen iets kon bijdragen. Elk open source programma heeft zo z'n "easter eggs" die bedoeld zijn als extra leukigheid. Dit is zo'n "easter egg". Daar komt bij dat de naam Tara toch nergens anders voor wordt gebruikt op dit moment. Op het moment dat dit wel het geval is wil ik met plezier dit artikel verwijderen. Maar op dit moment is dit niet het geval en kan het dus best nog even blijven staan.

Als het onderwerp mag blijven staan wordt deze natuurlijk uitgebreid. In eerste instantie heb ik er niet zoveel op gezet omdat het toch wel wat tijd kost om het in de wikipedia stijl erop te zetten. Maar ik ben zeker van plan er meer op te zetten zodra er meer zekerheid is.

Een paar maanden vind ik echter wel erg lang voor een POV artikel... Fruggo 20 mrt 2006 21:22 (CET)[reageer]
Zonder mij in de discussie over het verwijderen te willen mengen, wil ik erop wijzen dat er wel naar Tara gelinkt wordt, meestal gaat het dan om Tara (Ierland). Dus het lijkt me in ieder geval handig bovenaan {{zie artikel}} te plaatsen. Erwin85 20 mrt 2006 23:32 (CET)[reageer]