Overleg:Trujillo (Honduras)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Havenstad?[bewerken]

Trujillo is sinds kort gecategoriseerd als havenstad. Daarmee wordt toch niet gedoeld op de steiger van Trujillo? Ik vermoed dat het hier gaat om Puero Castillo. Dat ligt een kilometer of tien van Trujillo vandaan. Maar is dat nog steeds gemeente Trujillo? Ik dacht van niet, maar ik kan het fout hebben. Hettie van Nes 21 feb 2008 22:38 (CET)

Het viel me vanmiddag op dat er een heleboel belangrijke havens in de categorie:havenstad in Midden-Amerika misten, dus ik ben in het categoriseren geslagen, maar het kan zijn dat ik te enthausiast ben geweest. In het Engelse artikel staat het een en ander over een doorvoerhaven voor goud en zilver en piraten, maar dat was natuurlijk wel allemaal in de koloniale tijd. Ik ben zelf nooit in Trujillo geweest, dus als de categorie niet klopt draai het dan gerust terug. Mixcoatl 21 feb 2008 22:43 (CET)
Gedaan (tevens het voornemen gemaakt om Puerto Castillo te gaan toevoegen). Hettie van Nes 22 feb 2008 20:45 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Trujillo (Honduras). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 aug 2018 21:17 (CEST)