Overleg:Vancouver

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste iedereen en beste Edwin,

Ik hoop dat het vernieuwde artikel van Vancouver een beter beeld geeft van deze stad. Het ziet er wat mij betreft stukken beter uit, en er is veel meer informatie te vinden.

Mijn kritiek op de 'oude versie' was dat dit artikel maar bar weinig informatie gaf voor een stad als deze, de foto's die ik heb weggehaald voegden niets toe aan het geheel, gaven geen goed beeld van de stad en waren in mijn mening ronduit lelijk.

Elke vorm van kritiek, commentaar of complimenten zijn uiteraard van harte welkom.

Vriendelijke groeten,

Kim

Hallo Kim, mijn zegen heb je (artikel ziet er mooi uit, Top!). Groet, --EdwinB 3 nov 2006 00:24 (CET)

aboriginals[bewerken]

Onder het kopje 'geschiedenis' staat dat de oorspronkelijke bewoners Aboriginals zijn. Klik je daar op daar (want je associeert aboriginals toch met Australie) dan lees je dat ze vroeger ook wel 'austraalnegers' werden genoemd. Maar niets over Canada. Ik weet er niets van, maar wordt er niet gewoon 'oorspronkelijke bewoners', native inhabitants bedoeld? Dan moet die link naar aboriginals weg, lijkt mij. Of er moet wat worden toegevoegd onder het lemma 'aboriginals'.

Erik

Je hebt helemaal gelijk, ik hen het aangepast. De verwarring komt waarschijnlijk door de Engelstalige Wikipedia. - jeroenvrp 11 jan 2007 17:54 (CET)