Overleg:Vereniging voor Vreemdelingenverkeer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Voetbalclub[bewerken]

Zou hier niet ook een doorverwijzing moeten zijn naar de voetbalclub VVV? H2O-s 2 aug 2005 23:31 (CEST)

NPOV[bewerken]

Dit artikel is recent met duizend(!) woorden gegroeid en veranderd in een regelrecht VVV-reclamepraatje... In zijn geheel ongedaan maken lijkt me alleen wat sterk, er zitten denk ik wat zaken tussen die wel interessant zouden zijn voor een toekomstige encyclopedische versie. Meningen? -- MiG 24 mei 2010 11:16 (CEST)

  • Op het ogenblik lijkt het artikel meer op een reclamefolder, vast ergens van overgenomen, dus het sjabloon is zeker terecht. Overigens is het begrip VVV niet alleen tot Nederland beperkt, maar ook in Vlaanderen gebruikelijk. Fred 27 mei 2010 00:03 (CEST)
    • Ik heb de reclamespam verwijderd en getracht er een fatsoenlijk artikel van de maken. Ze hebben bij de VVV toch wel iets beters te doen dan op kosten van ondernemers en overheid hun marketingtaal te spammen op Wiki? Aldus heb ik ook het npov sjabloon verwijderd. Fred 28 aug 2010 11:30 (CEST)

Vlaanderen[bewerken]

In de intro staat vvv ook actief is in Vlaanderen, is dat juist? Er wordt in de rest van het artikel niets meer over vermeld en ook op internet is niets te vinden. Vlaanderen heeft al Toerisme Vlaanderen.Nico (overleg) 27 jun 2011 16:07 (CEST)