Overleg:Verwoeste Stad

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Is de naam inderdaad "Verwoeste Stad"? Ik dacht dat het "De Verwoeste Stad" (met lidwoord) was, maar ik kan het natuurlijk ook fout hebben. Andre Engels 23:08 27 feb 2003 (CET)

Zonder lidwoord is correct. Fransvannes 23:49 27 feb 2003 (CET)

Er valt inderdaad een en ander over te zeggen. Franstalige commentaren hebben het over "La ville détruite", zelfs "Monument pour une ville détruite". Nederlandstalige recensies vermelden evengoed "Monument voor een verwoeste stad" als "Verwoeste Stad" en "De verwoeste stad". Je kan dus alle kanten uit.

Al-of-niet-fout vind ik niet zo relevant. Ik vond het gegeven gewoon inhoudelijk informatief te interessant om het niet te doen en intussen wel heel dankbaar om het aangebrachte beeld. - 28.02.03.- Julien Pylyser.

De foto is afkomstig van een site met een studentenwerkstuk en is niet meer door mij te achterhalen (is kennelijk opgeheven). Mocht er iemand rechten claimen omdat het een prive-foto zou zijn (er stond niets op de site wat daarheen verwees of enige vorm van copyright whatsoever) dan verwijder ik de foto terstond. Pieter 20:06 10 mrt 2003 (CET)