Overleg:Vic Hayes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Vic Hayes. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 mei 2018 16:42 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Vic Hayes. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 27 nov 2019 22:30 (CET)[reageer]

Uitspraak Vic Hayes[brontekst bewerken]

Ik vroeg me af hoe je Vic Hayes uitspreekt, maar dat kon ik hier niet vinden. Het lijkt me dat de uitspraak van "Hayes" niet direct intuïtief is in het Nederlands. Ik moest er een YouTubefilmpje bij pakken om dat te ontdekken. (Het schijnt volgens de verteller in het filmpje overigens als "Vik Haajəs" te klinken.) Ik vroeg me af of het zinnig of zinvol is om de uitspraak toe te voegen aan het artikel. MCEmperor (overleg) 30 sep 2020 11:43 (CEST) Beste MCEmperor, de uitspraak is inderdaad fonetisch Vik Haajəs. Dat weet ik omdat ik zijn dochter ben. HeleenH (overleg) 25 mrt 2021 21:44 (CET)[reageer]