Overleg:Vinkhuizen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het is toch merkwaardig dat een pagina na 9 minuten dat hij is aangemaakt alweer op de werk in uitvoeringlijst staat, dit terwijl ik mijn informatie aan het verzamelen ben en de tekst opstel. Zo gaat de aardigheid er snel af. Trouwens waar ligt de grens tussen de lijst werk in uitvoering en de lijst met beginnetjes. Kan iemand mij dat aangeven? Wat zijn hiervoor de regels? Op deze manier heeft niemand de kans om een beginnend artikel aan te vullen (inclusief mijzelf). Vreemd toch dat er een mogelijkheid is om mensen uit te nodigen om een artikel aan te vullen en ondertussen te verwijderen. Dat het artikel niet terug te vinden zou zijn is onzin. Vanaf Groningen (stad) is namelijk een link aangebracht. Blijft merkwaardig.

het staat 2 weken op de lijst te verwijderen pagina's, omdat Gebruiker:Avanschelven dat blijkbaar nodig vond. je kunt het beste op zijn overlegpagina klagen, want hier ziet hij het hoogstwaarschijnlijk niet. Aleichem 1 aug 2005 21:35 (CEST)

gebouwd in 50-60er jaren?[bewerken]

Ik heb in een al weer een beetje een grijs verleden in de Saffierstraat gewoond. Die flat was wellicht uit de laat 60-er jaren, maar ik kan mij moielijk voorstellen dat er in Vinkhuizen echt al in de 50-er jaren gebouwd werd. Voorzover ik weet kwam Vinkhuizen na Selwerd en na Paddepoel, dus hooguit tweede helft 60-er jaren. Maar als ik het verkeerd heb wil ik best gecorrigeerd worden Peter boelens 1 okt 2005 00:47 (CEST)

Wijkvernieuwing en winkelcentrum[bewerken]

Is het zinvol iets te melden over de wijkvernieuwing die heeft plaats gevonden de afgelopen jaren samen met het nieuwe winkelcentrum en de nieuwe hogeflats?

A.Nauta 2 apr 2008 22:49 (CEST)

Volgens mij wel. Voeg maar toe. McSmit 3 apr 2008 13:01 (CEST)