Overleg:Voltige

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast
Wereldbol De voorbeelden en het perspectief in dit artikel behandelen voornamelijk Nederland en geven misschien geen wereldwijd standpunt over het onderwerp weer.
Probeer dit artikel alstublieft te verbeteren aan de hand van deze tips of bediscussieer het probleem op deze overlegpagina.

Dit is klassiek voltige, waarom staat er geen info over modern voltige?

Er staan nu onderaan links naar foto's. Kunnen deze niet binnengehaald worden onder de vrije licentie? Zo nee, is het de vraag of deze links wel 'mogen' gegeven de richtlijnen van Wikipedia. KKoolstra 21 feb 2007 21:57 (CET)Reageren

Olympische sport?[brontekst bewerken]

In het artikel staat uitdrukkelijk dat het geen Olympische sport is, maar in 1920 tijdens de zomerspelen in Antwerpen stond het wel op het programma. In het engelse lemma is dit wel genoemd, zou dat hier ook gewenst zijn?

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Voltige. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 sep 2017 14:40 (CEST)Reageren