Overleg:WTC Leeuwarden

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2626836/1996/11/25/Veemarkt-Leeuwarden-zonder-onderdak-na-uitslaande-brand.dhtml toont aan dat de naam FEC al in gebruik was op het moment dat de brand uitbrak. Onduidelijk is wanneer die naam precies is aangenomen, maar het is waarschijnlijk dat de nieuwe naam in gebruik is genomen bij de opening van de nieuwste expo hal.

Wellicht niet zo belangrijk voor het hoofdartikel maar toch wel interressant is dat er op het moment dat de brand uitbrak een hobbybeurs gaande was in de nieuw gebouwde hal links van de oude Frieslandhallen. De ontruiming van de nieuwe hal verliep niet geheel vlekkeloos. In eerste instantie werd er een half bericht omgeroepen: "Attentie dames en heren, in verband met..." Na ongeveer een minuut of 2 kwam vervolgens het verzoek tot ontruimen in verband met een brand in de naastgelegen veemarkthal. Saiilant detail is dat op het moment van omroepen een dansgroep een demo aan het geven was op de muziek van Prodigy's Firestarter. Er was niet voorzien in voldoende beveiliging om te posten bij iedere uitgang om te voorkomen dat mensen terug de hal in zouden aan, waardoor en aantal standhouders/deelnemers waaronder ikzelf werden verzocht bijstand te verlenen.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op WTC Leeuwarden. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 sep 2017 16:20 (CEST)[reageer]