Overleg:Weerbaarheidsafdeling

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Afbeelding:WA marcheert 1934.jpg

Ik heb dit artikel over de WA van de NSB geplaatst, daar ik onlangs mijn doctoraalscriptie aan dit onderwerp wijdde. Aanvankelijk vergat ik echter de bron erbij te zetten, wat (naar ik aanneem) de reden was de pagina te verwijderen. Deze fout heb ik inmiddels hersteld, wat ik ook in de lijst met verwijderde pagina's heb aangegeven. Aangezien actief bijdragen aan Wikipedia nieuw voor me is, en ik nog niet alle ins en outs overzie, weet ik niet of er meer is dat ik zou moeten doen. Ik hoop dat iemand met meer ervaring mij de richting kan wijzen. Met groeten.

Gertjan Broek


Beste Gertjan, Welkom op de wiki. Als je inderdaad aantoonbaar de bron bent van dit artikel, en ook bereid bent het vrij van auteursrechten te plaatsen, dan is van auteursrechtenschending geen sprake; dat bezwaar zou dus vervallen.

Wel moet het artikel nog gestructureerd worden; immers, momenteel is het een enkele, lange alinea. Zou je die kunnen indelen in hoofdstukjes of paragraafjes of alinea's? Liefst met subkopjes? Een eenvoudig alineaplan, zoals je stellig bij je scriptie ook een hoofdstukplan hebt gemaakt, is eigenlijk voldoende voorbereiding. Het gaat erom dat je eerst een structuuropzetje maakt.

Voeg ook een definitie toe. Het is gebruikelijk je onderwerp aan het begin van het artikel te omschrijven, liefst in de beginzin, en dat onderwerp daarbij vet te zetten, en letterlijk gelijkluidend aan de titel.

Veel succes, en mocht je verder overleg willen, dan kun je bij mij (trouwens ook bij anderen) terecht: klik op mijn naam hieronder en daarna op Overleg.

Verder nog een tweeledig advies:

(1) schrijf iets over jezelf (hoe kort ook) op je gebruikerspagina (klik hier: Gebruiker:Gertjan Broek): dan verschijnt je naam bij ondertekening voortaan in het blauw, niet meer in het rood; dat boezemt de lezer vertrouwen in

(2) je kunt je overlegbijdragen ondertekenen door vier tildes (~~~~) te typen; dan verschijnen je gebruikersnaam en het tijdstip (zoals de mijne, hieronder). Artikelen worden uiteraard niet ondertekend.

Bessel Dekker 11 apr 2006 13:44 (CEST)Reageren


Inmiddels heeft collega Willem Huberts al enkele aanpassingen uitgevoerd: dit is ook zijn aandachtsgebied. Hij is heel positief over het artikel. Uiteraard verandert dat niets aan mijn opmerkingen hierboven, d.w.z. als je bijvoorbeeld nog verdere structurering zou willen aanbrengen, doe dat dan zeker! Nogmaals veel succes toegewenst, Bessel Dekker 11 apr 2006 14:49 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:WA marcheert 1934.jpg[brontekst bewerken]

Eén of meerdere afbeeldingen die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:WA marcheert 1934.jpg, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20080909. --E85Bot 10 sep 2008 03:18 (CEST)Reageren