Overleg:Wesergebirgsweg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

De naam van de weg[brontekst bewerken]

De hier bedoelde wandelroute heet in het Duits niet Wesergebirgsweg, maar Weserberglandweg. Omdat dit Duitse woord maar 1 letter verschilt van het Nederlandse equivalent, stel ik voor "Weserbergland" (of eventueel "Wezerbergland") te gebruiken als aanduiding in de Nederlandse taal. Wie verandert de hoofdkop van het artikel?

DrMennoWolters

    • Wat ik zelf in zo'n geval doe is dat ik de nieuwe naam aanmaak, en de oude naam naar de nieuwe laat verwijzen. Dat is een automatisch handeling, kijk maar onderaan de bewerkpagina. Want ook op de oude naam zullen er mensen zijn die zoeken,en zij komen meteen waar ze wezen moeten. Op zich is het wel netjes om vervolgens alle verwijzingen naar de oude naam te wijzigen, maar niet noodzakelijk. Bovendien zijn er ook mensen die er speciale programmaatjes op loslaten om zit soort dingen te veranderen, de zogeheten bot-bewerkingen. Overigens kan je ondertekenen met een druk op het pen-ikoontje bovenaan het werkblad als je 'm op 'bewerken' zet: de handtekening. Veel schrijf- en wandelplezier. --Joost van Os (overleg) 14 jul 2011 21:16 (CEST).Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Wesergebirgsweg. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 sep 2017 20:24 (CEST)Reageren