Overleg:Wesselerbrink

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De eerste paragraaf stelt "Wesselerbrink [is] een verademing vergeleken bij de truttige woonerven met hun vermolmde bielsen en scheef gezakte verkeersdrempels". Dat is een opinie, en geen feit, en dient derhalve uit deze paragraaf verwijderd of expliciet als opinie genoemd te worden. Zal ik het doen, of neemt de schrijver zelf het initiatief?

Volgens de definitie van de wijk hoort Eikendaal bij Wesselerbrink. Maar in de tekst lijkt het alsof Eikendaal er niet bij hoort.

Eikendaal ligt in het meest noordelijke deel van Wesselerbrink. Het is bebouwd rond 1995, zover ik weet, met grotendeels 2-onder-1-kapwoningen. Dat is niet te rijmen met de stelling "eindeloze contingenten drive-in woningen in het noorden van de wijk". Ook andere stellingen lijken mij niet van toepassingen op Eikendaal, zoals bijvoorbeeld "Elke buurt heeft in het centrum haar eigen winkelvoorziening en een kleine verzameling identieke basisscholen. Elke straat is gelegen rondom een pleintje, de brink, waar speelgelegenheden zijn.". Kortom, in de huidige beschrijving van de wijk ontbreekt Eikendaal. Wat doen we hiermee?