Overleg:Westelijke haakneusslang

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Waarom is het originele artikel (door mij hier gepost) verwijderd? :-/

Het artikel is van mijn hand - het staat idd ook op mijn website; maar ik geloof niet in auteursrecht ism het internet, dus het kan gewoon alhier gepubliceerd worden.

Daarnaast is er in 'Het beginnetje' de taxanomie verkeerd overgenomen. De subfamilie is wel degelijk erkend en _moet_ dus ook vernoemd worden.

Zolang jij niet duidelijk op jouw site zet onder welke licentie jij het vrijgeeft, kunnen wij niet zien of er copyright op rust, dus zijn wij gedwongen het te verwijderen. Chip 8 sep 2005 22:44 (CEST)Reageren
Nou, onderaan mijn site staat nu dan toch een fijne disclaimer te prijken (iets met de GNU FDL) - de tekst zal je waarschijnlijk wel bekend voorkomen. Dus aan jullie om het artikel weer terug te plaatsen.

Ik heb de originele content dan toch maar zelf terug geplaatst.

Verwijderingsnominatie van o.a. Afbeelding:Heterodon_fang_small.jpeg[brontekst bewerken]

Eén of meerdere afbeeldingen die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Heterodon_fang_small.jpeg en Afbeelding:Heterodon_nasicus1_small.jpeg, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20090326. --E85Bot 27 mrt 2009 02:34 (CET)Reageren