Overleg:Willem de Veroveraar

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Ik heb een tabelletje met links aan dit artikel toegevoegd. Iets dergelijks wil ik met verwante artikelen ook doen maar ik geef eenieder liefst eerst de gelegenheid om op- en aanmerkingen over dit plan te maken. Bart van der Pligt 1 mrt 2004 23:34 (CET)

Naar mijn mening ziet een dergelijke tabel er strak, informatief en overzichtelijk uit. Gebruiken ze op de Engelse wikipedia niet ook zoiets? Lijkt me een goed idee om dit algemeen in te voeren; op die manier krijg je meer en betere 'cross-links' en daar wordt wikipedia beter van. Waar mogelijk zal ik helpen. Harm 2 mrt 2004 00:56 (CET)
Ik denk niet dat er iets op wikipedia 'algemeen in te voeren' is, maar goed voorbeeld doet vaak goed volgen. Ik zal proberen om in elk geval de Normandiërs van een tabelletje te voorzien. Bart van der Pligt 2 mrt 2004 13:05 (CET)

Illustratie[bewerken]

Ik heb uit een documentaire op Youtube een screenshot gemaakt, die de verwantschap van William met het Engelse koningshuis verduidelijkt. Ik weet alleen niet hoe ik dat moet invoegen - als er al belangstellling voor is. Mogelijk kan ik het plaatje opsturen aan iemand die wel weet hoe het moet. Ben benieuwd. Btouburg (overleg) 25 apr 2016 18:35 (CEST)