Overleg:Wim van den Bergh

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Nog meer informatie[brontekst bewerken]

  • Van den Bergh werd in juli 1958 op de transferlijst gezet. Zie hier, blz 9.
  • Dat leverde geen transfer op. In oktober 1958 kwam het nieuws dat hij lid geworden was van USV Elinkwijk, in de hoop dat hij het daaropvolgend seizoen bij die club zou kunnen gaan spelen, als opvolger van de legendarische Piet Kraak. Zie hier, blz 15.
  • Uit een en ander leid ik af dat hij ook in het seizoen 1958-59 bij DOS onder contract stond. Ik heb niet kunnen achterhalen of hij een wedstrijd met het eerste elftal heeft meegespeeld, dan wel is ingevallen.
  • In seizoen 1959-60 stopte De Munck bij DOS. Hij werd vervangen, eerst door Bout en later door Jan van de Wint, komend van SC Enschede. Zie hier. Kraak keepte nog steeds bij Elinkwijk. Als hij niet speelde, werden Van de Schilde en Gademans (wie kent ze niet) als vervangers genoemd. Zie hier. In juli 1960 kocht Elinkwijk een nieuwe doelman, ene J. Volder. Zie hier. Alles bij elkaar concludeer ik dat Van den Bergh in seizoen 1959-60 niet bij DOS speelde, maar ook niet bij Elinkwijk. Ambities om buiten Utrecht, waar hij werkte, te spelen, had hij overigens niet.

Wat de moeite waard is om in het artikel te verwerken, kan ik moeilijk beoordelen. - Paul-MD (overleg) 31 mrt 2015 00:10 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Wim van den Bergh. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 mei 2019 03:14 (CEST)Reageren