Overleg:Witte fosfor

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Verwijderd om de volgende rede: Deze toevoeging is naar mijn inziens niet neutraal. Witte fosfor werdt al volop in WO2 gebruikt door beide zijden (denk aan de chemische mortieren), Bijna ieder leger heeft fosforgranaten in zijn bezit, omdat ze effectief zijn tegen infanterie en gebruikt worden voor doelmarkering. Bovendien heeft de moderne soldaat standaard fosfor granaten op zak. Als je dan landen gaat uitpikken die fosfor in bezit hebben of gebruiken, dan moet je dat wel goed doen, en alle landen opnoemen die in de geschiedenis fosfor hebben gebruikt. (succes hiermee....) --Broeloe 12 mrt 2007 14:03 (CET)

fallujah[bewerken]

Wie weet er mooie "vrije" plaatjes van de fosfor-bombardementen op de burgers van Fallujah, Irak ? — Xiutwel (talk) 11 mei 2007 20:51 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Witte fosfor. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 sep 2017 00:37 (CEST)