Overleg:X Factor (seizoen 4)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Resultaten tabel[brontekst bewerken]

Jongens laten we gewoon zoals afgesproken de Resultaten tabel van het zesde seizoen van het Engelse versie aanhouden. Ik loop nu al meerdere keren alles terug te draaien.Sander*17 (overleg) 11 apr 2011 13:27 (CEST)

Gordon[brontekst bewerken]

Ik vind dat in dit artikel Gordon gewoon 'Gordon' genoemd moet worden, en niet 'Heuckeroth', ook al wordt bij de andere juryleden ook de achternaam gebruikt. Gordon is als artiestennaam (afgezien van hem als persoon) een gevestigd begrip in Nederland en het gaat bij artikelen van Wikipedia altijd om leesbaarheid en begrijpbaarheid. Bovendien: in zijn eigen artikel wordt hij ook bij zijn artiestennaam genoemd in alle alinea's. Veel Nederlanders kennen zijn achternaam niet, maar bijna iedere Nederlander kent zijn voornaam. Wat is dan de doelgroep? Het is in dit artikel gewoonweg beter te begrijpen als hij Gordon wordt genoemd. Ik heb het veranderd. Dr. F.C. Turner - [USERPAGE|USERTALK] - 8 mei 2011 21:00 (CEST)

IK begrijp wat je bedoeld, maar hier is al eerder overgesproken en toe is besloten om z'n achternaam te gebruiken. Een van de redeneringen was dat Gordon's pagina zelf eerst Gordon (artiest) was, maar later is veranderd naar Gordon Heuckeroth.Sander*17 (overleg) 21 mei 2011 10:02 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op X Factor (seizoen 4). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 dec 2017 12:03 (CET)