Overleg categorie:Miles Davis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Alankomaat in het onderwerp Presley

Miles Davis-categorie[brontekst bewerken]

De heer of mevrouw Komaat meent dat deze categorie wel weg kan. Een blik naar links op de pagina leert, dat deze categorie bij talloze buitenlandse Wikipedia's voorkomt. De categorie is overigens zelf nog niet gecategoriseerd, omdat het de eerste in zijn soort is-categorieën genoemd naar namen/muzikanten als thema o.i.d. zijn niet gewoon op de Nederlandse Wikipedia. Hier moet verandering in komen. Ik zal overigens met meer van deze categorieën komen.

Janzwijgt (overleg) 11 apr 2011 20:37 (CEST)Reageren

Wat andere wiki's doen, doet niet ter zake. Op nl.wiki proberen we persoonscategorieën zo minimaal mogelijk te houden. Ik zou het daarnaast op prijs stellen als je een discussie op een normale wijze aangaat en niet meteen een denigrerend toontje opzet. Alankomaat (overleg) 12 apr 2011 10:50 (CEST)Reageren

Categorisering[brontekst bewerken]

Ik heb de categorie Miles Davis inmiddels ondergebracht in een nieuwe categorie: 'Muzikant als thema'. Dit thema komt ook voor in buitenlandse Wikipedia's, zoals de Duitse. In de toekomst kan er eventueel onderscheid gemaakt worden naar genres.

Janzwijgt (overleg) 11 apr 2011 20:55 (CEST)Reageren

De duitse band Rammstein kent ook een categorie. Deugt deze categorie misschien ook niet? 11 apr 2011 22:02 (CEST)Janzwijgt (overleg)

Presley[brontekst bewerken]

Elvis Presley heeft ook een categorie, de categorie is gecategoriseerd onder 'Persoon als thema'. Misschien moeten muzikanten als Presley (en Rammstein) onder de categorie die ik heb geïntroduceerd: muzikant als thema.

Janzwijgt (overleg) 11 apr 2011 22:35 (CEST)Reageren

Heb je de intro van de categorie "persoon als thema" ook gelezen toevallig? Alankomaat (overleg) 12 apr 2011 10:52 (CEST)Reageren